Typiskt Emelie

För att ni ska få er en ännu bättre bild av vem Emelie egentligen är, tänkte jag berätta lite om vad som är typiskt Emelie. Jag tänker att då kanske ni får en bättre inblick i varför Emelies liv ser ut som det gör, enligt ett Hanna perspektiv alltså.

* Emelie är ALLTID lite sen, eller precis på pricken i tid. Och eftersom jag ALLTID är tidig börjar våran möten jämt med att jag står någonstans och väntar på henne. Emelie gör dock inte detta på grund av dåligt uppförande eller att hon egentligen inte vill träffas, utan helt enkelt för att Emelie är en tidsoptimist!

* Att vara sådär lite småklantig, att snubbla, slå in huvudet i knoppen på köksluckorna, bränna sig etc, är något som hör Emelie till. Visst, detta händer alla tänker ni, men för Emelie händer det lite oftare...

* Leka, det är typiskt Emelie (fast då måste hon vara på rätt humör, jag har provat när det inte var rätt humör och den gubben gick inte!), med leka menar jag till exempel tjuv och polis, att fly, a night at the roxbury- bröderna etc. men det som oftast brukar lekas är att hon, eller vi, är  kända roliga personer. För vi har en förkärlek till att härma allt och alla vi tycker är kul, och vi tror att vi gör det ganska bra också...

* Emelie är också väldigt duktig på att komma på roliga, trevliga och gemytliga saker att hitta på. Eller vad säger ni om Emelies idé att ha en låång bakisdag med kebab, laxmacka, kaffe, bäddsoffa med kuddar och filtar, glappet, galenskaparna och morgonsoffan! Jo det mina vänner, är en utav de bästa bakisdagarna i mitt liv!



Ja, lite typiskt Emelie var det där... Kan ses som en liten kärleksförklaring till den goa Göteborgaren. Jag har nämligen kommit på att jag tycker liiite, liite om henne, den uppenbarelsen kom till mig när jag tänkte på att jag ska fösvinna från Norrköping under fem veckor, och då kände att jag kommer sakna Emelie väldigt mycket, believe it or not!


To Emelie with love/ Hanna

So much to do, so little time...

Ja, nu var det ett tag sen ni fick en inblick i Emelies liv, och det mina vänner beror på att knappt jag har fått det..
Emelie har nämligen haft väldigt mycket att göra sista tiden, och har varit väldigt stressad. Huvvaligen!

Det har varit den väldigt roliga (inte) socialpedagogik kursen, som har tillbringat Emelie stress och press.

Emelie är ju också utbildningsbevakare, och fick i uppgift att sammanställa vad hela våran klass (ca 90 personer) tycker om programmet och universitetet, och sedan framföra detta i ett möte med läskiga Helena Klöfver, och sen sammanställa vad hon sa för att skicka ut till hela klassen! PUH!

Medlem och aktiv i sektionen kan Emelie också lägga till sin lista, vilket innebär många långa och ibland tråkiga möten.

SKÖN- det är kören som Emelie är med i, som sjunger varje torsdag, och har även andra möten. Plus, att Emelie nu ska vara konfrencier på julshowen, och det betyder lite fler extra möten..

Och, mitt i allt detta, slängde även Emelie in två Göteborgare som kom på besök, som innebar lite extra städning och fejning av lägenheten innan dem kom..

Ja, nu kanske ni förstår varför jag inte kunnat uppdatera, eftersom Emelie har gjort allt det här istället för att träffa mig... En liiiten önskan om omprioritering av Emelies liv tycker jag borde vara på sin plats. Mer tid till Hanna, kaffe och laxmacka. lek, dans och snack!

(fast just nu har Emelie dispens för att vara osocial, pga av love, det hör ju liksom till)



Men, Emelie.. jag väntar vid hörnet på smeedjegatan.


RSS 2.0