Semester

Denna till synes vanliga och tråkiga onsdag har faktiskt Emelie tillbringat i en skön solstol, i solen, med en bra bok och en kopp kaffe! Man skulle ju kunna tro att Emelie har farit på semester.. men icke! Faktum är att hon har hittat denna oas på universitetets nya bibliotek där dessa stolar nyligen flyttat in.
Senare på eftermiddagen, när stolarna var upptagna av några andra, och enligt Emelie inte lika solstolsvärdiga personer eftersom de inte lutade sig bakåt, satt hon och suktade efter dem. Jag tittade på henne lite i smyg och såg att hon mellan Skau-raderna slängde efterlängtade blickar mot de underbara stolarna. Ja, livet är hårt... går man ifrån sin plats kan ju faktiskt någon annan ta den medans man är borta.

Vi får väl se hur det går med solstols kärlekshistorien...



Fick även förklarat idag varför Emelie brukar ha ganska mycket tandkräm även utanför munnen, på både hakan och kinderna när hon borstar tänderna, och det beror på att hon måste borsta frenetiskt på båda sidorna av munnen, annars blir det ojämt. Men då undrade jag vart hon slutade borsta, eftersom vilken kindsida hon än slutade borsta på skulle det ju bli ojämt, och det hade hon ett snabbt svar på: Jag slutar ju borsta på framsidan, då blir det jämt!

Tur att Emelie alltid har bra lösningar på sådana där värdsliga problem!


A haaaj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0